Dörr eller inte dörr?

 
Den absolut största missen vi gjort är dörren mellan tvättstuga och kök. Vi borde ha valt en skjutdörr. Nu har vi en vanlig dörr som aldrig går att stänga eftersom den är belamrad med jackor och väskor som vi hänger av oss när vi går in, vi använder alltid groventrén för den är närmast carporten. Det går inte heller att förvara så mycket bakom den eftersom det måste gå att öppna dörren.
 
Jag har kommit fram till att vi ska ta bort dörren och sätta krokar och en skohylla på den vägg som nu är bakom dörren. Men maken håller inte med, han vill kunna stänga till mellan kök och tvättstuga. Att vi inte har gjort det mer än typ tre gånger på de 7 månader vi bott i huset spelar tydligen ingen roll. Jag förstår honom i och för sig, det är ju ofta ganska stökigt i våran tvättstuga/groventré, och det är väl inte så kul om gäster ser oredan, men vi har av en slump lyckats placera högskåpen med kyl, frys och ugnar så smart att dom skärmar av det mesta av dörröppningen om man inte står längst in i köket, dvs det är väldigt få gäster som kommer att behöva titta in i våran tvättstuga.
 
 
Dörrkarmen till den besvärliga dörren tittar fram bakom kylen.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: malincatrin

Kanske går att hänga upp ett skynke som man kan dra för vid behov..

Svar: Vi har funderat på en vikdörr, men dom är ju så fula. Ett skynke var ju en jättebra idé, det ska vi absolut fundera på, tack :)
bourdin.blogg.se

2014-03-03 @ 19:52:16
URL: http://villaaroma.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0