Uppdatering vattenläcka

 
Kom på att jag inte skrivit nåt mer om den vattenläcka vi hade två dagar innan slutbesiktning...
 
För er som inte läst tidigare så började det regna i köket när rörmokaren fyllde upp radiatorkretsarna. Som tur var så stod det en elektriker i köket och kopplade in spotlights så vattnet stängdes snabbt av och förhoppningen var att det inte hade hunnit bli så blött.
 
 
Så här såg det ut på köksväggen två dagar innan besiktning...
 
 
På måndagen efter slutbesiktning var det så dags att bryta upp golvet och "hitta den skyldige" till läckaget. Snickar-Peter var minst sagt nervös och gick och muttrade fula ord nästan hela tiden... Men det vi hittade under golvspånet gjorde genast snickaren väldigt mycket gladare, fast elektrikern såg lite blek ut...
 
 
Kombinationen elektriker och fogsvans blev inte så lyckad...
 
 
Som tur var så stämde verkligheten med det förväntade, det var bara rörbiten mellan de två elementen i sovrummet som var skadad, och dom behövde bara bryta upp ca halva golvet för att kunna byta ut röret. Resten av rören är nu provtryckta och täta :)
 
 
 
 
 
 

Här bor vi!

 
Nu är både vi och alla våra möbler äntligen inflyttade i huset. Det saknas lite lampor här och där och några enstaka möbler i allrummet uppe, men vi är i stort sett klara. Så här blev det:
 
 
 
Hallen
 
 
Gästrummet, här ska byggas sänggavel och köpas till några bokhyllor
 
 
Vardagsrummet
 
 
Vardagsrummet från annan vinkel
 
 
Matplats
 
 
Högt i tak vid matplatsen
 
 
 Köket
 
 
Vårat sovrum och dörr in till klädkammaren
 
 
Underbar walk-in closet, självklart med rosa matta :)
 
 
Lillskruttans rum
 
 
 
 

RSS 2.0