Reklamerat golv...

 
När vi tänkte oss hur vi ville har vårat hus så var vi båda överrens om att vi ville ha ett ganska vitt plankgolv i vardagsrum/matplats. Eftersom de golv vi hade att välja på från leverantören var 3-stavsparkett i antingen ek eller ask så köpte vi ett eget golv som snickarna la in. Vitt och fint blev det!
 
 
 
 
Men ganska snabbt så märkte vi att golvet var väldigt känsligt för spill, och det blir en del sånt med en 2-åring i huset, så vi kontaktade leverantören som skickade upp några dunkar lack som vi skulle använda.
 
Golvet lackades enligt instruktion två gånger och vi åkte på semester medan det torkade. När vi kom tillbaka hade vi inte längre ett vitt golv utan ett ljusgult...
 
 
 
Den lilla plankbiten är färgen på golvet som det ska vara.
 
 
Leverantören verkar i alla fall hålla med oss om att det är en reklamation, nu återstår bara att se vad dom ska göra åt det. Inte så lätt att bryta upp och lägga nytt eftersom plankorna är limmade mot plattan... Som tur var så är allt material köpt från samma ställe och det är dom som har gett oss instruktionerna både för läggning och lackning.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0