6 dagar till slutbesiktning...

 
...och det är massor kvar att göra. Snickarna har recis börjat med golvet på bottenvåningen. Det är lite speciellt att lägga för det limmas direkt mot plattan. Innan golvet kan läggas ska det på två lager med primer på betongen. Snickarna ver väldigt tveksamma till det här sättet att lägga golv men vi har pratat med en massa folk som säger att det blir bra så det är bara att hoppas att dom vet vad dom pratar om...
 
Fint blir det i alla fall!
 
 
Lite mycket kartonger ivägen men man kan skymta vårat fina plankgolv
 
 
Primer på plattan
 
 
När golvet är klart ska trappan äntligen byggas ihop och sättas på plats. Det är ju ett ganska otympligt pussel men förhoppningsvis går allt smidigt. Sen är det lite räcken och småpyssel kvar för snickarna.
 
Imorgon ska jag och en kollega påbörja installationen av värmepumpen. Vi tjuvstartade lite igår men imorgon kommer rörmokaren så då kan vi prata ihop oss med honom och sen ska värmepump, frånluftsmodul och den extra varmvattenberedaren ställas på plats och kopplas in. Spännande för mig som inte är ute på så många av våra jobb och extra roligt att faktiskt få montera i det egna huset :)
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0