Stilltje på bygget

 
De senaste dagarna har det inte hänt så mycket på byggplatsen. Snickarna är och reser ett annat hus och vi har några leveransanmärkningar som måste fixas innan dom kan fortsätta.
 
I taket precis innanför vårat lilla burspråk så har vi en stor och tjock limträbalk. Det var en hel del mailande fram och tillbaka med Skidstahus om denna och vi gick till slut med på deras förslag om att den skulle sticka ner några cm och vara helt synlig. Därför blev vi ju så klart både lite förvånade och irriterade när vi kom till huset och såg att det var en ganska stor skada på balken, ett hack som är ca 1 cm djupt och 5 cm långt, väldigt misstänkt en skada som blivit vid avlastning eftersom måtten stämmer väl överens med banden man lägger om när man lyfter... Hur som helst så godkänner vi inte detta och säljaren har varit ute och tittat och han håller med oss. Så nu väntar vi på vad dom ska säga uppe i Ullånger, balken måste antagligen bytas ut (om inte någon av dom kan trolla...) och då måste nog några sektioner på burspråket lyftas.
 
Huset är i alla fall relativt tätt så de senaste dagarnas snöande har inte gjort något alls, förutom att jag personligen är tokless på snö just nu... Takduken ligger där den ska och reglarna är fastspikade för att hålla den på plats.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0