Fönster och dörrar

 
Efter en dryg veckas utlandsvistelse var det spännande att igår komma ut till huset igen. Vi visste att det hade hänt en hel massa saker eftersom vår målare skickat lite bilder. Dessutom ringde plattsättaren för några dagar sedan och vi hade ett litet byggmöte på telefon, det går tydligen att styra ett bygge från Kroatien också :)
 
Det mesta rullar på som det ska, några missförstånd mellan hantverkarna har gjort att målaren får lite extrajobb, men det ska nog lösa sig. Hela övervåningen är grundmålad och fönsterbrädor sitter på plats nästan överallt, även dessa är grundmålade.
 
 
 
 
Taklister, fönster- och dörrfoder sitter också uppe, tyvärr så syns spikhålen lite väl mycket så vi ska fundera på om målaren ska få spackla igen hålen och lägga på ett extra lager färg.
 
Dörrarna på övervåningen är uppsatta och på dessa handtagen som vi själva köpt. Vi gillade inte något av de två alternativ som Skidstahus hade så vi bestämde oss för att köpa egna och vi är väldigt nöjda med hur det blev.
 
 
Dörrar in till klädkammare och ut till allrum.
 
 
 
 
När vädret till slut blev bättre började snickarna äntligen med farstukvisten, den blir jättestor och de stora stolparna känns inte längre lika överdimensionerade...
 
 
Farstukvist med eftermiddagssol
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0